Lush on tehnyt jo yrityksen alkutaipaleella naamion, jonka suosio jatkuu katkeamattomana vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen. Mask of Magnaminty sopii erityisen hyvin niille, joiden kasvojen iho tuottaa rasvaa enemmän kuin kotitarpeiksi tai joiden kasvoille muodostuu helposti finnejä, mustapäitä tai muita epäpuhtauksia tai joiden yläselkä, hartiat tai rintakehän alue puskevat jatkuvasti tai kausittain näppylöitä. Ja naamio sopii myös niille, joiden mielestä ihon perusteellinen syväpuhdistus, kunnon kuorinta ja virkistävän viilentävä tunne iholla ovat vastustamattomia!

Mask of Magnaminty -naamio suoraan pakastimesta

Naamio, joka tekee monta asiaa kerralla

Mask of Magnaminty syväpuhdistaa, kuorii ja hoitaa etenkin epäpuhdasta ihoa. Sillä on saatu aikuisiän tasainen finnien pukkaaminen taltutettua ilman muita toimenpiteitä ja vain kerran viikossa saunassa käytettynä.

Naamiolla on saatu myös suuret ihohuokoset taianomaisesti kutistumaan, iho rauhoittumaan liiallisesta rasvoittumisesta ja ihon kuivat kohdat kuorittua.

Mask of Magnamintyä voi käyttää myös kasvojen multimaskingiin eli laittaa tätä naamiota epäpuhtauksia keräileville ihoalueille, kuten nenä, leuka ja ehkä otsa ja herkästi kuivuville ihoalueille kosteuttavaa naamiota, joka esim. Lushilla on Oatifix, todellinen kuivan ihon sankari.

Voit myös kokeilla naamiota täsmähoitona: laita pieni nokare naamiota näpyn päälle, anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pyyhi kostealla pois.

Käyttöohje ja tieto säilöntäaineettomuudesta

Naamion käyttö

Kasvo- tai vartalonaamion käyttö on hyvin selväpiirteistä. Otetaan tuotetta purkista, laitetaan halutuille ihoalueille kasvoilla tai vartalolla ja annetaan naamion vaikuttaa 5-10 minuuttia.

Jos iho on suhteellisen hyvässä kunnossa, muutama minuuttikin riittää, jos vaikkapa suihkussa ei ehdi sen enempää odotella.

Naamiota voi käyttää iho-ongelmien eli mustapäiden tai finnien ilmaantuessa tai omasta mielestäni jopa parempi tapa on käyttää naamiota ennaltaehkäisevänä viikkorutiinina kerran tai pari viikossa.

Jos ei halua kuoria ihoaan mekaanisesti (esim. couperosa-tapauksissa), naamion voi vain levittää kasvoille ja huuhtoa vaikutusajan jälkeen pois. Myös tällä tavalla käytettynä naamio on yllättävän tehokas nimenomaan epäpuhtauksia vastaan.

Ryhdy marsilaiseksi vihreällä naamiolla!

Tehoa ja huvia löylyissä

Mask of Magnaminty -naamio on aivan erityisen hyvä saunakäytössä, koska saunalämmin iho saa tuotteen tehoista kaiken irti.

Kihisyttävän hauska tunne tulee, kun ensimmäisten löylyjen jälkeen laittaa tätä, odottelee viitisen minuuttia tai itselle sopivan tuumailuajan ja naamion huuhtelun jälkeen menee uudestaan löylyihin.

Ihon naamiolla käsitellyt kohdat vaikuttavat hupaisan viileiltä, kun muuten on kuuma. Kyseessä on vain tunne, koska ihon lämpötila on sormin koskien ihan sama kuin ennen naamiotakin. Viileyden tunne tulee naamion sisältämästä piparmintusta.

Lusikallinen herkkua iholle

Hyväntuoksuinen ikisuosikki

Piparminttuinen ja suklainen tuoksu savella tuunattuna on mukavan luonnollinen ja maanläheinen. Tuoksu on peräisin raaka-aineista ja eteerisistä öljyistä.

Rapsakan kuorivat luonnolliset rakeet, jotka ovat adukipavuista jauhettuja, ja aivan ihanan viilentävä tunne iholla luovat tunnun todella hyvästä tehosta ja tottahan se onkin.

Niin monta purkillista tätä on jo käytetty, etten laskuissa pysy, ja koko ajan tätä on oltava varastossa.

Luonnolliset ainesosat on merkitty vihreällä

Valittavana täyttä luomua tai semiluomua

Mask of Magnamintystä on saatavana sekä säilöntäaineella varustettu semiluomuversio että säilöntäaineeton täysluomuversio.

Tuote on pelkistä luonnon raaka-aineista koottu, kun valitsee säilöntäaineettoman version. Oheinen raaka-ainelista on kokonaan vihreällä tekstillä, mikä Lushilla tarkoittaa vain luonnonmukaisia ainesosia. Myös naamion vihreä väri tulee luonnollisesta klorofyllistä.

Säilöntäaineeton versio on hiukan tahmeampaa kuin säilöntäaineellinen, koska siinä on raaka-ainelistan ykkösenä antiseptinen hunaja, kun taas säilöntäaineellisessa versiossa hunaja on listalla hiukan myöhemmin.

Jos kiinnostaa, täällä voi vertailla ainesosalistoja: https://www.lush.fi/category/25/kasvonaamiot

Iso purkki riittää pitkään

Pikkupurkki vai iso purkki

Purkkikokoja on kaksi, 125 g (13,95 €) ja 315 g (19,95 €), joista iso on selvästi taloudellisempi. Jos haluaa vain kokeilla aluksi, pieni purkki on tällöin parempi.

Pieni purkki riittää pelkkään kasvojen käsittelyyn säilyvyysajan puitteissa ainakin yhdelle henkilölle kerran tai pari viikossa käytettynä.

Iso purkki on kätevä, jos käyttäjiä on useampi tai jos kasvojen lisäksi haluaa hoitaa naamiolla myös ylävartalon epäpuhtauksia selässä, hartioissa tai rintakehällä.

Tuote sopii myös näppylöiden kanssa taisteleville teineille.

Paljon tietoa koottuna yhteen

Tuoretuote, jonka säilyvyysaika on rajallinen

Lush-naamiot ovat jellynaamioita lukuunottamatta tuoretuotteita, joiden rajallinen säilyvyysaika kannattaa huomioida.

Mask of Magnaminty säilyy huoneenlämmössä 4 kuukautta valmistumispäivästä lukien ja oman kokemukseni mukaan jääkaapissa säilytettynä selvästi kauemmin, vähintään puoli vuotta, jos lämpötila on elintarvikkeille sopiva.

Lush suosittelee käyttämään kaikki tuotteensa mahdollisimman tuoreina, koska tällöin luonnollisten raaka-aineiden tehot ovat parhaimmillaan.

Kuka valmisti ja milloin

Purkeissa on jippo

Hauskana yksityiskohtana kaikissa Lushin purkeissa ja pulloissa on tekijän naamakuva ja nimi. Tuotteet todella ovat käsintehtyjä, joten jokainen tuotteentekijä saa nimensä näkyville.

Tarrassa on myös valmistumispäivä sekä parasta ennen -päivä.

Oman purkkini päiväys on viime vuodelta ja purkki on ollut toista vuotta pakastimessa varalla (lue: unohtunut sinne, kun on ollut tuoretta).

Jos siis naamion säilyvyysaikaa haluaa pidentää, naamio tai vaikka vain osa siitä voidaan laittaa pakastimeen. Tuotteen rakenne kestää sen kyllä, kuten ylempänä olevista lähikuvista voi nähdä.

Kannattaa myös huomioida, että kun on käyttänyt 5 purkillista mitä tahansa Lushin mustissa tai läpinäkyvissä purkeissa olevia tuotteita (ei pulloja tai näytteitä), purkit voi viedä pestyinä takaisin Lushille ja saat purkillisen tuorenaamiota vastalahjaksi.

Tuorenaamiot tehdään käsityönä Suomessa Helsingissä ja valikoima on nähtävillä täällä: Lushin tuorekasvonaamiot

Hauskoja ja ihonhoidollisia suihku- tai saunailtoja!

©  Teksti ja kuvat: Jaana Leppänen, naamio: Lush Finland Oy (www.lush.fi)